ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

HERE IS ALL OLD AND  NEW PARTENERS WORLDWIDE

ΑΙΑΝΤΙΣ

AIANTIS

AIANTIS  OF SALAMIS

Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος & Αρχαιοτήτων Βυζαντινής και Λαϊκής Κληρονομιάς. “Ως Σαλαμίνιοι, αλλά και ως Έλληνες θέλουμε και ευελπιστούμε να δοθεί στην Ιστορική/Αρχαιολογική περιοχή της Αρχαίας Σαλαμίνας ο σεβασμός που της αξίζει. Ο σεβασμός που παραπέμπει στον Ν.3028/02 σύμφωνα με τον οποίο αποτελεί αρχαιολογικό χώρο Ζώνης Α’, δηλαδή ίδιας ιστορικής αξίας με τον Ιερό βράχο της.. Ακρόπολης!!!!!!!Dr. Barry Strauss ” Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ”
“Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ”
“ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ -ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ -ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ-ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ,ΠΕΡΙΚΛΗΣ,ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!”
Επικοινωνία,σχόλια και πληροφορίες στο Ε-mail : salamis.aiantis@gmail.com, xmaridakis.aiantis@yahoo.com

byza_grn

Υ.Σ.Σ.Ε.

10489874_10152251265999562_6653795527139154175_n

Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών (Υ.Σ.Ε.Ε.) ιδρύθηκε τον Ιούνιο του «1997» με σκοπό την ηθική και φυσική υποστήριξη, αλλά και παλινόρθωση της Εθνικής, Πολυθεϊστικής, Ελληνικής Παραδόσεως, Θρησκείας και Καθημερινού Τρόπου στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία που δυναστεύεται από πνευματική κλειστότητα και θεοκρατία.

byza_grn

LOGOTYPO

No1 ΛΑΚΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

byza_grn

AHE-Logo-TM-265px

Ancient History Encyclopedia is a non-profit educational website with a global vision: to provide the best ancient history information on the internet for free.

byza_grn

Ancient Generals. Hoplites.3m. 10thOctober 2004

“The 4 Hoplites of the Acropolis”

byza_grn

index_clip_image002_0001

Hoplite Association, a living history group dedicated to recreating the life and experiences of the Classical Greek period

byza_grn

logo

 Ancient Hoplitikon of Melbourne Inc.  
 ΑΡΧΑΙΩΝ  ΟΠΛΙΤΙΚΟΝ   ΜEΛΒΟΥΡΝΗΣ   Inc.

byza_grn

560_Group_Download_608_2

byza_grn

DSC04064

Hetairoi

byza_grn

logo

Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό να διαδώσει το Ελληνικό πνεύμα σε όλους τους Έλληνες.

HELLAS-SPOT.GR

byza_grn

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

IF YOU WANT US TO ADD YOU AS PARTENER ,JUST CONTACT WITH US

byza_grn

(3068)

3,271 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


5 + seven =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>